Calon Isteri Jutawan PDF Ï Calon Isteri Kindle - ↠ PDF/EPUB banned books.co

Calon Isteri Jutawan PDF Ï Calon Isteri Kindle - ↠ PDF/EPUB banned books.co

☉ Calon Isteri Jutawan PDF / Epub ❤ Author Nuriffa – Banned-books.co Hanya seorang calon yang layak Siapakah dia? Mereka manja cantik seksi dan menawan Ya Merekalah calon calon isteri jutawanPencarian isteri untuk si jutawan bermula Siapakah si bertuah yang dapat menyaHanya seorang calon yang layak Siapakah dia? Mereka manja cantik seksi dan menawan Ya Merekalah calon calon isteri jutawanPencarian isteri untuk si jutawan bermula Siapakah si bertuah yang dapat menyandang gelaran isteri si jutawan IZZAD DANIEL? Wanita yang terpilih bakal mewarisi empayar perniagaannya yang bernilai jutaan ringgitDia NURUL IZYANIE Hanya gadis biasa yang memerlukan wang Namun dia juga ingin mencuba nasib Temu duga itu dihadirinya dengan penuh harapan“Lemah lembut? No Manja? No Seksi pun tidak Nampaknya awak tak lulus”“Kalaupun saya tak layak tak perlulah.

Encik nak hina saya macam ni”“Saya bukannya nak hina awak Tapi awak betul betul dah salah tempat Ini temu duga untuk mencari calon isteri saya bukannya temu duga untuk mencari akauntan”Apa? Dia sudah tersalah tempat temu duga Hancur harapannya untuk menjadi seorang akauntan di syarikat terkemuka itu Ingin saja dia pulang ke kampung kerana terlampau kecewaAnehnya Tiada angin tiada ribut tiba tiba dia menerima tawaran bekerja Tetapi bukan sebagai kerani setiausaha mahupun akauntan Sebaliknya“Cik telah terpilih sebagai calon akhir untuk memegang jawatan isteri saya”“T.

calon download isteri download jutawan mobile Calon Isteri epub Calon Isteri Jutawan PDF/EPUBEncik nak hina saya macam ni”“Saya bukannya nak hina awak Tapi awak betul betul dah salah tempat Ini temu duga untuk mencari calon isteri saya bukannya temu duga untuk mencari akauntan”Apa? Dia sudah tersalah tempat temu duga Hancur harapannya untuk menjadi seorang akauntan di syarikat terkemuka itu Ingin saja dia pulang ke kampung kerana terlampau kecewaAnehnya Tiada angin tiada ribut tiba tiba dia menerima tawaran bekerja Tetapi bukan sebagai kerani setiausaha mahupun akauntan Sebaliknya“Cik telah terpilih sebagai calon akhir untuk memegang jawatan isteri saya”“T.

10 thoughts on “Calon Isteri Jutawan

  1. kuzzeen kuzzeen says:

    Calon Isteri Jutawan PDF Ï Calon Isteri Kindle - ↠ PDF/EPUB banned books.co calon download, isteri download, jutawan mobile, Calon Isteri epub, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUB Naskah untuk dilepaskan RM1800 Pm je Cerita yang lari dari klise novel kini Berkisarkan pencarian Izzad untuk mencari calon isteri dan kisah si Yanie yg redha untuk menerima jodoh ketentuanNyafor me perjalanan penulis masih jauh Bahasa yang digunakan masih mentah dan ada kalanya terlalu straight forward Sesuatu yang boleh diperkemaskan


  2. Hajar Hajar says:

    Calon Isteri Jutawan PDF Ï Calon Isteri Kindle - ↠ PDF/EPUB banned books.co calon download, isteri download, jutawan mobile, Calon Isteri epub, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUB35Akibat kesilapan menghadiri temuduga Nurul Izyanie Yanie terpilih sebagai calon akhir untuk mencari calon isteri seorang jutawan muda Memang pelik dalam ramai ramai calon yang dipilih oleh jutawan muda yang bernama Izzad Daniel Izzad tu cuma Yanie seorang saja yang agak 'semenggah' berbanding calon calon yang lain Dari awal memang dah nampak Ya


  3. Nonieღserenity2bliss Nonieღserenity2bliss says:

    Calon Isteri Jutawan PDF Ï Calon Isteri Kindle - ↠ PDF/EPUB banned books.co calon download, isteri download, jutawan mobile, Calon Isteri epub, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUBComel lar cerita ni I like Walaupun the whole ujian untuk carik isteri tu sangatlah merapu dan memang direject oleh N punyer common sense N tak boleh nafikan jalan cerita ni agak sweet Dengan pengunaan bahasa dan penulisan yang mudah ditambah pula dengan jalan ceritanya yang ringan ia amatlah sesuai untuk menghilangkan stress But don't expect too much because you may end up disappointed Tapi N sangat sakit hati sebab N punyer copy tak sempurna Over 30 pages printingnyer overlap so tak boleh baca Tau tau jer view spoilerYanie tahu Izzad dapat leukimia Macam mana dia boleh tahu N dah tak tahu Sakit hati sangat hide spoiler


  4. Wan Amalyn Wan Amalyn says:

    Calon Isteri Jutawan PDF Ï Calon Isteri Kindle - ↠ PDF/EPUB banned books.co calon download, isteri download, jutawan mobile, Calon Isteri epub, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUBMembaca naskhah ini saya 'terasa' seperti pernah menonton drama Tapi saya lupa di tv berapa dan drama apaNak kata saya tak suka karya ni tak juga Saya boleh aje baca sebab plot ceritanya santai santai sahaja Nak kata suka ada benda yang membuatkan saya seperti tidak boleh nak hadam Bahasa yang agak kaku Penggunaan bahasa inggeris yang kadang kadang buat saya rasa kenapa nak guna bahasa inggeris? Adakah untuk meng


  5. Siti Raudhah Siti Raudhah says:

    Calon Isteri Jutawan PDF Ï Calon Isteri Kindle - ↠ PDF/EPUB banned books.co calon download, isteri download, jutawan mobile, Calon Isteri epub, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUBjalan cerita yg menarikizzad daniel nurul izyaniecinta selepas kawin yg menarikwalaupun pd mulanya kedua2 x sukakerana masing ada niat tersendiritp x bermusuhan spt novel lain


  6. Inn Auni Inn Auni says:

    Calon Isteri Jutawan PDF Ï Calon Isteri Kindle - ↠ PDF/EPUB banned books.co calon download, isteri download, jutawan mobile, Calon Isteri epub, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUBSemasa sang jutawan nak cari calon isteri dan salah seorang calon cuba nak sabotaj diri sendiri sebab nak keluar cepat dari senarai calon saya tertunggu juga apa yang calon tu nak buat Alih alih dia tunjuk skil dia pula dahSatu je saya puji tentang novel ni Si isteri yang tahu kedudukannya sebagai isteri dan tak meletakkan syarat nak berpisah katil la nak berpisah bilik la Apa


  7. CrystalGrey CrystalGrey says:

    Calon Isteri Jutawan PDF Ï Calon Isteri Kindle - ↠ PDF/EPUB banned books.co calon download, isteri download, jutawan mobile, Calon Isteri epub, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUBlove bila nak lamarjerit pakai lori surat khabarso sweet sad want hubby sakitteringat arwah kakak sungguh terasa sakitnya kene kemo kecewa bila adam terpengaruh dengan Fathi hate her i cry want saya akan setia bersama abang sampai masa abang tak perlukan saya lagi saya sendiri akan undur diri asal abang bahagiasaya rasa masanya da


  8. Kamaliah Kamaliah says:

    Calon Isteri Jutawan PDF Ï Calon Isteri Kindle - ↠ PDF/EPUB banned books.co calon download, isteri download, jutawan mobile, Calon Isteri epub, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUBI like this book Very straight forward I like the storyline It’s simple Although different from the other books yet I felt I’ve read it before Anyway It was fun I might do a second review on this book


  9. Intan Musa Intan Musa says:

    Calon Isteri Jutawan PDF Ï Calon Isteri Kindle - ↠ PDF/EPUB banned books.co calon download, isteri download, jutawan mobile, Calon Isteri epub, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUBBest cerita ini Jutawan Izzad Daniel Bin Izhar Yong mahu memilih calon isteri untuk mengambil alih syarikatnya dan menjaga hartanya Dia men


  10. At At says:

    Calon Isteri Jutawan PDF Ï Calon Isteri Kindle - ↠ PDF/EPUB banned books.co calon download, isteri download, jutawan mobile, Calon Isteri epub, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUBciter yg menarikIzzad Daniel org muda yg kaya dan berjayaada penyakit cancer just like his momlooking for wife yg blh waris harta dierwat janji mengong ngn best frenz dier Adam yg dier takkan touch isteri dierjumpa ngn Yanie yg salah msk bilik interviewthan paksa joint contest mencari calon isteri dierkeje punyer pasalYanie join gakAdam da sangkut ngn Yanietp simpan dlm atisaringan demi saringanYanie terpilih dr 10 yg tercalonat the endsYanie the choosen oneAdam akurtime nk mirisikda best moment everDaniel siap jd tukar jual surat khabar lg d


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *